Skip to content

Haarwerken voor vrouwen

Haarwerken geven het gevoel van eigen haar weer terug. Door een medische aandoening, medicijngebruik of kanker is soms een haarwerk nodig. Wat de reden ook is van een haaraandoening, een haarwerk gemaakt door een specialist biedt altijd uitkomst. De haarprothese die wij voor u natuurgetrouw ontwerpen , vervaardigen en vakkundig plaatsen is niet van echt te onderscheiden en daarom een aanwinst om te dragen. Het zorgt ervoor dat mensen weer met een fijn gevoel de straat op gaan. Alhoewel maatwerk onze primaire benadering is, kunnen wij ook kant-en-klaar (Ready-To-Wear) oplossingen aanbieden. Haarwerk van echt haar met vrijwel dezelfde kwaliteitskenmerken als maathaarwerk. Direct leverbaar, dus een snelle en kwalitatieve oplossing voor mensen met een confectiemaat en minder specifieke eisen en wensen.

Koopt u als bedrijf haarwerken in? Ook voor uw klanten kan Erna Blok door inzet van haar productieatelier haarwerken vervaardigen.

Laat u daarom informeren en adviseren over de mogelijkheden en laat ons het een en ander voor u verzorgen.

Maatwerk oplossingen

Bij Erna Blok Haarprotheses bent u aan het juiste adres voor maatwerk oplossingen voor vrouwen. Maatwerk betekent altijd een perfecte pasvorm, veel draagcomfort en zorgt voor een niet van echt te onderscheiden natuurgetrouw haarwerk.

Hoe gaan wij te werk?

Eerst wordt een mal gemaakt van uw hoofd, want elke schedel heeft zijn specifieke kenmerken. De mal wordt omgezet naar een montuur waarmee de vorm van het haarwerk vastligt en waarmee een basis is gecreëerd om het haarwerk op aan te brengen. Het haarwerk wordt haartje voor haartje aangebracht (geknoopt). Er bestaat keuze in de te gebruiken soort haar, Europees, Aziatisch of ander soortig haar. Ook de kleur, de lengte en de dichtheid (wil men een dunne of een volle haardos) is belangrijk. Verder is ook de soort afwerking zowel qua toe te passen materialen als technieken van belang. Dit met het oog op het draagcomfort en het optische effect, want het eindresultaat moet zijn een haarwerk volledig natuurgetrouw en niet voor de buitenwereld als prothese herkenbaar. Als finishing touche geldt de styling, het haarwerk moet aansluiten bij het karakter van de drager waarbij de prothese naadloos moet samen gaan met het nog eventueel aanwezige eigen haar.

Of u nu op zoek bent naar een hele of gedeeltelijke prothese, naar maatwerk of kant-en-klaar oplossing, wij helpen zowel particulieren als bedrijven in hun zoektocht naar het juiste haarwerk. Gegarandeerd is onze oplossing goed voor het zelfvertrouwen van de vrouw met haarverlies of haarprobleem. Het zorgt ervoor dat vrouwen weer met meer vertrouwen naar buiten stappen.

Waarom u kiest voor Erna Blok in Rotterdam

Een keuze voor Erna Blok Haarprotheses levert u altijd voordelen op. Graag zetten wij onze voordelen voor u op een rij:

  • Wij zijn gecertificeerd haarspecialist met veel ervaring, zowel in Nederland als internationaal;
  • Wij zijn een erkend specialist door zorgverzekeraars;
  • Naast maatwerk profiteert u bij ons tevens van kant-en-klare oplossingen;
  • Wij leveren haarwerken zowel aan particulieren als bedrijven;
  • U kiest voor een specialist met bijzondere expertise op het gebied van haarwerken bij vrouwen.
Haarwerken voor vrouwen

Bent u op zoek naar een specifiek haarwerk op maat of wilt u haarwerken inkopen voor uw bedrijf? Bel of mail voor een advies of afspraak.