Skip to content

Haarprotheses

Erna Blok Haarprotheses is erkend haarwerkspecialist en gevestigd in Rotterdam. Als u haarwerken verkoopt dan kunt u ze door ons laten vervaardigen.

Wij hebben een eigen productieatelier die allerlei soorten haarwerken maakt voor zowel particulieren (vrouwen, mannen en kinderen) als bedrijven, ook uit de film en theater wereld. Naast hele en gedeeltelijke protheses voor het hoofd zijn dit ook baarden, snorren en wenkbrauwen. Ook Sinterklaas en Kerstman kunnen bij Erna Blok terecht voor hun haarwerken.

Ons bedrijf weet als geen ander wat nodig is om een haarwerk op maat te maken. Het resultaat is altijd een haarwerk met een perfecte pasvorm, maximaal draagcomfort en is bovenal natuurgetrouw en niet van echt te onderscheiden.

Ook kant-en-klaar haarwerken behoren tot de mogelijkheid. Deze haarwerken uit ons Ready-To-Wear assortiment zijn van echt haar met dezelfde kwaliteitskenmerken als maathaarwerk en direct leverbaar. Dit is een sneller en goedkoper alternatief en toch een kwalitatieve oplossing voor mensen met een confectiemaat en minder specifieke eisen en wensen. Voor bedrijven zijn er arrangementen mogelijk voor een geregelde toelevering vanuit ons Ready-To-Wear assortiment.

Of u nu op zoek bent naar een gedeeltelijke of volledige prothese, naar maatwerk of een kant-en-klaar oplossing, wij helpen u graag in uw zoektocht naar het gewenste haarwerk. Onze oplossingen zijn goed voor het zelfvertrouwen van uw klant met haarverlies of een haarprobleem. Het zorgt ervoor dat uw klanten weer met meer vertrouwen naar buiten stappen.

Waarom u kiest voor Erna Blok

Een keuze voor Erna Blok is een verstandige keuze als u regelmatig klanten van een nieuw haarwerk wilt voorzien. Wat maakt een keuze voor ons zo interessant?

  • U kiest voor een erkend haarwerkspecialist;
  • Wij beschikken over een eigen productieatelier;
  • Wij vervaardigen zowel gedeeltelijke als volledige haarwerken;
  • Wij vervaardigen maathaarwerk d.w.z. volgens mal met keuze van soort haar, kleur, lengte en knooptechnieken;
  • Wij vervaardigen baarden, snorren en wenkbrauwen;
  • Wij vervaardigen haarwerken voor de film en theater wereld;
  • Wij vervaardigen haarwerken voor Sinterklaas en Kerstman;
  • Wij leveren kant en klare haarwerken, waarbij speciale arrangement mogelijk zijn voor toelevering.

Wij gaan graag voor u aan de slag en doen er alles aan zodat u klanten van een mooi haarwerk kan voorzien.

Heeft u op korte termijn meerdere haarwerken nodig voor vrouwen, mannen of kinderen? Schroomt u niet om contact op te nemen met ons bedrijf. Als u model wilt staan hebben wij een aantrekkelijk voorstel.