Skip to content

Haarwerkspecialist

Haarwerkspecialist Rotterdam

Haarwerk op maat in Rotterdam

Kaalheid kan allerlei soorten oorzaken hebben. Voornamelijk ontstaat het door een haarziekte of na een behandeling voor kanker. Wat de oorzaak van haarverlies ook is, bij Erna Blok uit Rotterdam is het altijd mogelijk om een haarwerk op maat te laten maken. Heeft u sneller behoefte aan een oplossing, wij hebben ook hoogwaardige kant en klaar (Ready-To-Wear) haarwerken. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven. Ook als u zelf haarwerken verkoopt kunt u het bij ons laten vervaardigen.

Wij zijn haarspecialist en erkend door zorgverzekeraars. Dit betekent dat u als particulier veelal in aanmerking komt voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. Hoe en wat u precies krijgt vergoed, is afhankelijk bij welke verzekeraar u een zorgverzekering heeft lopen en of u een medische indicatie heeft. Wij verzorgen voor u de declaratie bij de zorgverzekeraar.

Ons eigen productieatelier maakt allerlei soorten haarwerken voor particulieren en bedrijven ook uit de film en theater wereld. Naast hele en gedeeltelijke protheses voor het hoofd zijn dit ook baarden, snorren en wenkbrauwen. Ook Sinterklaas en de Kerstman kunnen bij Erna Blok Haarprotheses terecht voor hun haarwerken.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Erna Blok uit Rotterdam? Neem contact op voor een passend advies.

Wat zijn de mogelijkheden?

Erna Blok biedt tal van mogelijkheden op het gebied van haarwerken. Zo is het mogelijk om een haarwerk op maat te laten maken, dat wil zeggen ontwerpen, vervaardigen en vakkundig plaatsen. Maar daarnaast bieden wij ook kant-en-klaar oplossingen. Haarwerk van echt haar met veel dezelfde kwaliteitskenmerken als maathaarwerk. Direct leverbaar, dus een snelle en kwalitatieve oplossing voor mensen met een confectiemaat en minder specifieke eisen en wensen.

Alleen daarom al is het de moeite waard om uw wensen met ons door te nemen. Het is goed om te weten dat we ons specifiek richten op maatwerk voor zowel particulieren als bedrijven uit Rotterdam en de omgeving. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem een kijkje op onze overzichtelijke website of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar passende haarwerken.

De voordelen van haarwerken kopen bij Erna Blok

Een keuze voor Erna Blok uit Rotterdam levert klanten altijd voordelen op. Welke dat zijn? Wij zetten ze graag voor u uiteen:

  • Wij zijn gecertificeerd haarspecialist erkend door zorgverzekeraars;
  • Wij leveren maatwerk en kant-en-klaar oplossingen;
  • Of het nu gaat om heel of gedeeltelijke haarwerk, beide opties zijn mogelijk;
  • U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten haarwerk: hoofdhaar, baarden, snorren en wenkbrauwen;
  • Wij hebben veel ervaring zowel in binnen- als buitenland.

Wij werken nauwkeurig en zorgen voor mooie resultaten.

Heeft u op korte termijn meerdere haarstukken nodig? Twijfel niet, maar neem direct contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail.